Rideskolen

Exam. Berider Charlotte König

Ejer og ansvarlig for administration og drift. Charlotte underviser privat- og partryttere i dressur og spring.

Michala Flensborg

Michala er ansvarlig for det daglige arbejde i stalden og underviser både hold, parter og privat. Michala har selv sine to heste. Stjerne og Luna, opstaldet hos os. Selvom hun er en ambitiøs rytter  der rider dressur på middelsvært niveau, er hun god til at sætte sig ind i hvordan det er at være nybegynder, og sikre at alle får den hjælp de behøver. Michala har også stor erfaring med handicapundervisning.

Jeanett

Jeanett har gennem mange år undervist alle mandagsholdene. Jeanett har selv 2 døtre som har redet siden de var helt små og nu rider konkurrencer med deres egne heste og Jeanett kan derfor også uden problemer sætte sig ind i hvordan det er at være forælder på “sidelinjen” når børnene rider.

Kate Hoxer

Underviser lørdags- og søndags hold. Kate går meget op i at rytterne lærer korrekt opstilling og grundridning ordentligt, og at man skal ride hesten for så lette hjælpere som overhovedet muligt.Det er også muligt at booke enetimer hos Kate. Her kan du være sikker på at få en intensiv ridetime med stor opmærksomhed, uanset om du er begynder eller øvet.

Natascha

Har været hos os siden 2017 og hjælper til i stalden om formiddagen og er med til at lukke hestene på fold.